Cum comand?

Cum Cumpar o asigurare de sanatate online ?

Daca doresti sa cumperi simplu si in scurt timp cea mai buna polita de asigurare de pe piata, te putem ajuta.

Cumpara online o polita de asigurare de sanatate !

Calculeza online preturile pentru cele mai bune polite de asigurare si alege varianta care ti se potriveste. Trebuie doar sa completezi formularul cu datele tale si sa trimiti comanda. In cateva momente vei primi o confirmare pe adresa de email in care va fi specificat numarul comenzii pentru efectuate. Comanda este verificata de un operator care va confirma receptionarea acesteia. Daca se doreste, puteti primi o copie a asigurarii de sanatate, pe email, in acceasi zi, urmand ca in ziua urmatoare sa primiti originalul transmis prin curier.

Transport gratuit pentru toate politele

Compania noastra asigura transportul politelor de asigurare cumparate prin intermediul calculatorului de preturi existent pe site. Nu este nevoie sa ve deplasati pentru ridicarea asigurarii, curierul rapid o sa va livreze polita la domiciliu, fara sa platiti in plus.

Cum se efectueaza plata ?

In momentul finalizarii comenzii aveti posibilitatea sa alegeti intre doua variante. Prima varianta este efectuarea platii la livrare, in momentul in care curierul ajunge la dvs. pentru livrarea acsteia. Cealalta varianta este plata online, cu ajutorul unui card de credit sau debit.

In cazul in care ati ales varianta platii la livrare, veti plati doar in momentul in care polita ajunge in posesia dvs. daca ati ales varianta platii online, veti primi automat o confirmare a afectuarii platii, imediat dupa procesarea acesteia.