Avantaje

De ce sa cumperi o asigurare de sanatate de la noi ?

  • Pentru ca suntem unul dintre singurele site-uri ce ofera o aplicatie conectata in timp real cu preturile societatilor de asigurare;
  • Pentru ca firma noastra are colaborari cu cei mai mari brokeri de asigurari din Romania;
  • Pentru ca ofertele nosastre de pret si politele pe care le oferim sunt intotdeauna cele corecte;
  • Pentru ca transportul asigurarilor se face gratuit.

Suport online pentru alegerea asigurarii

In cazul in care nu aveti timp si doriti mai multe detalii legate de politele de asigurare de sanatate, colegii nostri de la suport va pot ajuta cu informatii suplimentare. Trebuie doar sa ne contactati prin intermediul focmularului de contact sau prin telefon. Veti fi ghidat pentru a gasi cea mai buna oferta de asigurare, potrivita pentru dvs. si familia dvs.

Livrare gratuita a politelor

Toate politele de asigurare cumparate de pe site-ul nostru beneficiaza de livrare gratuita, prin intermediul curierului rapid. Veri primi polita in maxim 24 de ore, daca locuiti intr-un oras mare sau in maxim 48 de ore daca livrarea se efectueaza in localitati indepartate.

Garantia preturilor corecte

Firma noastra garanteaza corectitudinea preturilor oferite prin intermediul calculatorului de polite de asigurare existent pe site-ul nostru. Diferenta intre aplicatia noastra si celelalte firme este ca noi furnizam intotdeauna informatii reale si preturi corecte. In plus, alegandu-ne, beneficiati de cele mai bune oferte de asigurare de sanatate cu livrare gratuita a politei.